Montae & Partners -ToolingMontae & Partners -Tooling

Tooling

Hoeveel risico kan en wil een werknemer nemen als het aankomt op pensioen? Risk Profiler beantwoordt die vraag.

Via MontaePlaza heeft u op elk gewenst moment een actueel overzicht van al uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden en inzicht in de kosten en dekkingen.

Met de Pensioenakkoord Quick Scan geven wij u direct inzicht in de financiële gevolgen van het pensioenakkoord. Aan de hand hiervan stellen wij samen met u een plan op om uw arbeidsvoorwaarden op tijd aan de nieuwe wetgeving te laten voldoen.

Met PensioenBij vervult u de zorgplicht op een unieke manier en verhoogt u de waardering voor de arbeidsvoorwaarde pensioen. Verder activeert het uw werknemers en zorgt het voor een duidelijke uitleg die direct is gekoppeld aan een persoonlijk inzicht.

Met MijnGeldzaken kan de medewerkers zijn eigen financiële plan maken. Tevens heeft hij toegang tot het online huishoudboekje. Zo krijgt de medewerker inzicht in zijn financiën op de korte en lange termijn.

Met Flow voeren we voor u een kwalitatieve beoordeling van de uitvoerders uit op het gebied van administratie, relatiebeheer, accountmanagement, strategie & bestendigheid, het werkgeversportaal én het werknemersportaal.

Met Penformance krijgt u een scherp inzicht in de onderliggende beleggingen en de diversiteit aan life cycles. We beschikken over een up-to-date productaanbod van alle aanbieders

Via ons innovatieve leerplatform Learnster bieden we opleidingen en cursussen aan voor onze klanten en hun werknemers.

Een modern platform voor gesprekken, beoordelingen, enquêtes en doelstellingen. Performance management versimpeld en op één plek. Dat is wat Heartpace is.

This site is registered on wpml.org as a development site.