Harmoniseren en integreren arbeidsvoorwaarden

Heeft u verschillende arbeidsvoorwaarden pakketten binnen uw onderneming door een overname, fusie of andere reden? Ga samen met ons aan de slag om één overzichtelijk pakket te creëren dat voor al uw werknemers geldt.

Één arbeidsvoorwaarden pakket gestoeld op duidelijke principes zorgt voor gelijkheid, eerlijkheid, duidelijkheid en transparantie en dat leidt tot een hogere waardering van de arbeidsvoorwaarden door uw werknemers. Het zorgt eveneens voor consistentie in de uitvoering en een betere controle op de uitvoering van beleid. Ook brengt het kostenvoordelen met zich mee.

Montae & Partners gaat samen met u aan de slag, adviseert u over uw gewenste arbeidsvoorwaarden pakket, brengt inzichtelijk wat de verwachte bijkomende kosten van de verandering in arbeidsvoorwaarden met zich meebrengt en adviseert over het oplossen van knelpunten en eventueel toe te passen overgangsmaatregelen. Indien gewenst begeleiden wij uw organisatie bij het implementeren van de verandering en kan een persoonlijk arbeidsovereenkomst voor uw werknemers worden gemaakt om de veranderingen in arbeidsvoorwaarden inzichtelijk te maken.

This site is registered on wpml.org as a development site.