Montae & Partners -Financieel risiciomanagement en balans managementMontae & Partners -Financieel risiciomanagement en balans management

Financieel risiciomanagement en balans management

Als pensioenfonds beheert u een aanzienlijk vermogen en wilt u uw verplichtingen voor een goed pensioen aan uw deelnemers waarmaken. In een complexe omgeving onder steeds veranderende omstandigheden, probeert u uw doelen te bereiken. Het is belangrijk om inzicht te houden in het behalen van uw doelen en bij te sturen indien nodig. Ons online dashboard is hiervoor onmisbaar.

Ons online platform voor beheer van financiële risico’s biedt pensioenfondsen de mogelijkheid om real-time inzicht te krijgen in hun belegde vermogen en om aan hun verplichtingen te voldoen voor het bieden van een goed pensioen aan hun deelnemers. Het platform geeft u een compleet en up-to-date overzicht van relevante prestaties en risico’s, zoals dekkingsgraad, risicoprofiel, rendementen, valuta- en rentarisico, maar ook over ESG en tegenpartijen. Het dashboard is centraal geplaatst en maakt het proces van beoordelen van de effectiviteit van de risicobeheersing eenvoudiger voor de risicobeheerfunctie, de interne auditfunctie en de accountant. Onze oplossing is compatibel met elke vermogensbeheerder, custodian of adviseur en vereist geen afzonderlijke rapportages of ingewikkeld versiebeheer. Dankzij onze platform heeft u toegang tot alle relevante informatie op één centrale locatie, zonder de noodzaak om afzonderlijke rapporten van verschillende partijen door te nemen.

This site is registered on wpml.org as a development site.