Montae & Partners -Dashboard financiële risico’sMontae & Partners -Dashboard financiële risico’s

Dashboard financiële risico’s

Het dashboard laat zien of u op koers ligt voor het behalen van uw financiële doelstellingen binnen de door u vastgestelde kaders. Met onze tooling heeft u op ieder moment inzicht in de stand van uw belegd vermogen.

Als pensioenfonds beheert u een groot vermogen waarmee u uw belofte voor een goed pensioen aan uw deelnemers wilt nakomen. U probeert uw doelstellingen te bereiken in een complexe omgeving en onder steeds veranderende omstandigheden. Om inzicht te houden in het behalen van uw doelstellingen, en indien nodig bij te sturen, is ons online dashboard een must.

Met het dashboard financiële risico’s:

  • Heeft u inzicht in relevante prestaties en risico’s van uw balans (tijdig, volledig en passend voor uw fonds), bijvoorbeeld van uw dekkingsgraad, risicoprofiel, rendementen, rente- en valutarisico en tegenpartijen, maar ook over ESG.
  • Beschikt u over een up-to-date dashboard op een centrale locatie (geen losse Excel werkbladen of ingewikkeld versiebeheer meer).
  • Kunnen uw risicobeheerfunctie, interne auditfunctie en accountant de effectiviteit van uw risicobeheersing (kosten)efficiënt beoordelen.

Onze oplossing kan gebruikt worden met elke vermogensbeheerder, custodian of adviseur. Geen uitgebreide rapportages van verschillende partijen die afzonderlijk moeten worden doorgenomen. Maar alle relevante informatie in één dashboard bij elkaar.

Welk pakket past bij uw ambities?

DPF Light

  • Performance, een grafisch dashboard wat in één oogopslag uw belangrijkste cijfermatige performance en risico indicatoren toont, doorklikbaar naar onderliggende rapportages van uw vermogensbeheerders.

DPF Basis

  • Beoordeling, uw cijfermatige performance en risico indicatoren op heldere en concrete wijze toegelicht.

DPF Plus

  • Maatwerk, op maat gemaakt dashboard met eerder genoemde functies en mogelijkheden.
This site is registered on wpml.org as a development site.