Montae & Partners -BestuurdersportaalMontae & Partners -Bestuurdersportaal

Bestuurdersportaal

Al uw vergaderstukken veilig bij elkaar, in één oogopslag inzicht in de status van acties en genomen besluiten en de mogelijkheid om uw besluiten digitaal te ondertekenen.

In het bestuurdersportaal vindt u alles wat u nodig heeft rondom al uw vergaderingen. Agenda met gekoppelde bijlagen, direct inzicht in de notulen, acties en genomen besluiten. U opent het bestuurdersportaal en kunt de agenda aanvullen of accorderen, uw vergadering voorbereiden en aantekeningen maken. Besluiten kunnen via het portaal worden goedgekeurd en ondertekend. Ieder besluit is voorzien van een audittrail, het Digitaal Pensioenfonds biedt u de volgende voordelen:

  • Beveiligde omgeving voor uw vergaderstukken
  • Autorisaties op individueel niveau in te vullen
  • Vergaderstukken worden niet meer per e-mail verstuurd
  • Al uw vergaderstukken bij elkaar per bestuursorgaan
  • Digitaal ondertekenen van uw besluiten
  • Audittrail van uw besluitvorming
  • Overzicht van genomen besluiten en de daarbij gemaakte afwegingen
  • Altijd inzicht in de status van acties

Alle bestanden, e-mails en opgeslagen documenten blijven in beheer van het fonds zelf. Besluit u op enig moment de bestuurlijke IT-omgeving bij een andere partij onder te brengen? Dan verhuist u uw IT-omgeving eenvoudig mee. Opnieuw inrichten en implementeren is niet aan de orde.

Modulaire opzet, wij richten het bestuurdersportaal voor u in – of zetten deze over vanuit uw huidige portaal. Maakt u ook gebruik van module 1 (Bestuurlijke IT-omgeving & online vergaderen) dan is het bestuurdersportaal onderdeel van uw beveiligde werkomgeving en wordt voor inloggen en notificaties gebruik gemaakt van het e-mailadres van uw pensioenfonds. U voert zelf de regie op de toegang tot de bestuurlijke IT-omgeving en het bestuurdersportaal. U bepaalt wie waarbij mag. Dit geldt ook voor andere betrokkenen bij het pensioenfonds zoals uw externe adviseurs.

This site is registered on wpml.org as a development site.