Montae & Partners -Digitaal pensioenfondsMontae & Partners -Digitaal pensioenfonds

Digitaal pensioenfonds

Bestuurlijke regie op digitalisering is nodig, wij introduceren het Digitaal Pensioenfonds. Onze missie is om de pensioensector beheerst te laten innoveren en digitaal veiliger te maken. Zodoende kunnen deelnemers, werkgevers en gepensioneerden veilig en vertrouwd gebruik maken van digitale pensioendiensten.

Met het Digitaal Pensioenfonds (DPF) ontzorgen wij u, als fondsbestuur, door het inrichten van een eigen domein/omgeving waarbinnen u documenten kunt opslaan, bewerken en delen, vergaderen, mailen en communiceren. Dit domein is volledig op naam van het fonds en het fonds heeft hier ook de zelfbeschikking over. Montae & Partners heeft het DPF opgezet om pensioenfondsbesturen een eigen, veilige omgeving te bieden waarbinnen ze hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast bieden wij u de voordelen van bestuursondersteuning en infrastructuurbeheer, zodat u zich kunt focussen op de inhoudelijke taken.

Naast de basisfunctionaliteit van het DPF bieden wij ook een aantal additionele modules naar behoefte, zoals; de Bestuurlijke IT-omgeving & online vergaderen, Dashboard niet-financiële risico’s, Het bestuurdersportaal, Dashboard financiële risico’s, PensioenCustodian en Digitale communicatie. Ons Digitaal Pensioenfonds biedt u een solide basis voor de omgang met beleidsdocumenten, mailen, vergaderen (videoconferencing) en geeft u de regie over de digitalisering van uw fonds.

Naast de voordelen van gemakkelijk samenwerken in een eigen omgeving, biedt het DPF ook de voordelen van veilig omgaan met uw data. Documenten staan in een beveiligde omgeving, alleen geautoriseerde personen met toegang tot deze omgeving kunnen bij deze documenten. Beleidsdocumenten hoeven niet meer rondgemaild te worden met alle privacy & security risico’s vandien, maar u kunt gemakkelijk de linkjes delen met gewenste personen.

Kortom, het gebruik van uw eigen bestuurlijke IT-omgeving biedt u de regie over uw eigen domein en de mogelijkheid om veilig te communiceren en te vergaderen, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw informatie veilig is en beschermd wordt tegen onbevoegde toegang. Bij interesse kunnen wij hiervan een presentatie geven of een Quickscan van uw IT omgeving/wensen uitvoeren.

Om u verder te helpen met het digitaliseren van uw fonds en het inrichten van een veilige werkomgeving, biedt Montae & Partners u de volgende modules:

This site is registered on wpml.org as a development site.