Montae & Partners -Missie & visieMontae & Partners -Missie & visie

Missie & visie

Missie & visie

Missie
We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken om succesvoller te opereren.

Visie
Door onze experts en technologie worden wij het meest vooruitstrevende adviesbureau van Nederland. Altijd op zoek naar wat het meest passend is voor onze klanten. We zijn een dynamisch bedrijf met een eigen gezicht.

Kernwaarden

Verfrissend. Dit bedrijf gaat haar eigen weg.
Montae & Partners is niet bang om keuzes te maken die niet direct voor de hand liggen. Onze eigenzinnigheid en zelfstandigheid komen voort uit de kwaliteiten van onze mensen, en werken door in onze adviezen aan onze klanten. Met creativiteit en eigenheid onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Op flexibele en innovatieve manier bedienen wij onze klanten, door optimaal gebruik te maken van de samenwerking met Söderberg & Partners én vernieuwende tools in te zetten. Vanuit deze kwaliteiten richten wij onze blik op de toekomst, zowel voor onze klanten als voor onze eigen organisatie.

Ondernemend. We geven vertrouwen en nemen verantwoordelijkheid.
Het beste resultaat is voor ons vanzelfsprekend. Daardoor zien wij kansen en zijn wij creatief in het bereiken van dit resultaat. Met passie voor ons vak nemen wij verantwoordelijkheid en handelen wij vanuit eigen kracht, kwetsbaarheid en drijfveren. Wij geven vertrouwen aan klanten én aan onze mensen, we waarderen eigen initiatieven zeer. Onze praktische, resultaatgerichte no-nonsense werkhouding maakt ons wendbaar, waarbij wij complexe zaken zo eenvoudig mogelijk maken.

Verbindend. We doen het samen.
Verbinding is onze kracht. We zijn verbindend in onze eigenzinnigheid, ook binnen onze organisatie. In al onze diversiteit vormen we samen één Montae & Partners. Juist samen komen we tot het grotere geheel. Dit uit zich bijvoorbeeld in de manier waarop we met elkaar omgaan en hoe onze werkomgeving is ingericht. Onze houding is positief en optimistisch en als collega’s helpen we elkaar graag om verder te komen. Feedback is daarbij een positieve steun in de rug. Onderling kennen we korte lijnen en gaan we informeel met elkaar om. Vanuit onze kracht om te verbinden bouwen we aan duurzame relaties, met elkaar en met onze opdrachtgevers.

Impact. We maken het verschil. We overtreffen de verwachting van onze klant.
Wat op de lange termijn het beste is voor onze klanten en onze mensen, dat is ons vertrekpunt. Wij kiezen voor duurzame oplossingen, waarmee wij onze klanten positief verrassen en hun verwachtingen overtreffen. Onze klanten krijgen een persoonlijke benadering waarmee wij ze volledig ontzorgen. Onze mensen, met al hun verschillende kwaliteiten en expertises, zorgen ervoor dat onze klanten hun ervaring met ons hoog waarderen.

This site is registered on wpml.org as a development site.