Montae & Partners -Transitie- & projectmanagementMontae & Partners -Transitie- & projectmanagement

Transitie- & projectmanagement

Wij helpen u met een beheerste en veilige implementatie van nieuwe functionaliteit en de verdere digitalisering van uw pensioenfonds!

Het IT landschap waar we als maatschappij zwaar op leunen is gaandeweg behoorlijk complex geworden. We zijn van lokale omgevingen naar hybride Cloud omgevingen geëvalueerd met alle gemakken maar ook alle complicaties van dien. Zeker voor de pensioen en vermogensbeheer branche waar vertrouwelijkheid en continuïteit essentieel zijn is het zaak om een gedegen IT strategie te hebben.

Geen twee dagen zijn hetzelfde binnen de wereld van pensioenadministratie. Regelmatig staat u voor nieuwe uitdagingen: een nieuwe wet, een wijziging van de pensioenregeling, een nieuw systeem, de aansluiting van een nieuwe klant of werkgever of een vertrekkende klant. Dit vraagt uw aandacht en de dagelijkse werkzaamheden moeten ook door blijven gaan. Uw tijd is kostbaar en beperkt. Graag nemen wij uw werk uit handen. We bieden strategisch en operationeel advies over de organisatie van uw uitvoeringsproces. Bijvoorbeeld bij de aanpassing of vervanging van administratiesystemen of bij de manier waarop uw medewerkers het werk optimaal kunnen organiseren.

Onze manier van werken kunnen we als volgt samenvatten:

 • Gestructureerd met oog voor scope, prijs en deadlines
 • Met initiatief en lef
 • Samen met onze klanten
 • Inbreng van kennis op de gebieden:
  • Transitie- en projectmanagent
  • Pensioenuitvoering
  • Administratiesystemen
 • De klus is pas afgerond als de systemen, data en medewerkers in control zijn

Onze project- en transitiemanagers kunnen een beroep doen op specialisten op gebied van pensioenuitvoering, IT- en informatiebeveiliging, datakwaliteit, actuariaat en financiën of juridische vragen over pensioenuitvoering. Tot slot willen we het belang van IT beleid en procedures benadrukken, deze zorgen ervoor dat activiteiten op een gestructureerde, gecontroleerde en consistente wijze uitgevoerd worden. Dit om de kans op fouten en calamiteiten te verkleinen en als deze zich voordoen te weten hoe hiermee om te gaan.

This site is registered on wpml.org as a development site.