Kennissessie voor werkgevers

Om werkgevers te ondersteunen bij deze uitdagende taak, wordt er in november een kennissessie georganiseerd. Hierin nemen wij u mee in onze aanpak en ervaringen tot nu toe op dit thema. Tijdens deze sessie worden niet alleen de belangrijkste wijzigingen in de Wet Toekomst Pensioenen besproken, maar ook hoe deze wijzigingen van invloed zijn op arbeidsvoorwaarden en hoe werkgevers hierover controle kunnen houden.

In de sessie brengen wij u in het kort op de hoogte van de belangrijkste inhoudelijke veranderingen en de valkuilen die u in dit traject kunt ervaren.

Om u “food for thought” te geven starten we deze sessie vanuit het perspectief van uw totale arbeidsvoorwaardenpakket en niet louter pensioen. We hopen u met deze aanpak verfrissende inzichten te geven. De sessie wordt door een aantal zeer ervaren adviseurs verzorgd die tezamen het gehele gebied van arbeidvoorwaarden en pensioen bestrijken.

De sessie wordt gehouden op dinsdag 21 november op ons kantoor in Rijswijk.

Het programma is als volgt:

15.30 – 16.00         Inloop en ontvangst
16.00 – 16.10         Introductie
16.10 – 16.40         Belangrijkste wijzigingen in de WTP en hun effect
16.40 – 17.30         Effecten van wijzigingen op arbeidsvoorwaarden en hoe hierover                         controle te houden. 
17.30 – 18.00         Borrel

Deze sessie is kosteloos en bedoeld voor alle professionals die betrokken zijn bij arbeidsvoorwaarden en pensioenen.

Aanmelden kan via marketing@montaepartners.nl. Vermeld hierbij uw voornaam, achternaam en bedrijf.